Közösségek/Művészeti csoportok/Klubok

ERZSÉBETI FOLTKÓROSOK
Minden páros hét szombat 15.00
Vezeti: Dr. Regula Ildikó
Tagsági díj: 1000 Ft/fő/félév
1995-ben Dolányi Anna iparművész – a Magyar Foltvarró Céh elnöke – kiállítása; majd tanfolyama indította el Pesterzsébeten a foltvarrást (közismert nevén patchwok). 1998-tól a tehetséges résztvevők, klubbot alakítottak Pesterzsébeti Foltkórosok névvel.
A Csili kiállítótermében évente megrendezik a Foltos Napokat, ahol bemutatják gyönyörű alkotásaikat: ágytakaróikat, párnáikat, faliképeiket. Mint a Foltvarró Céh tagjai részt vesznek budapesti és országos kiállításokon is. Közös munkáikkal nemzetközi kiállításon (Lyonban) sikerrel szerepeltek. Az Erzsébeti Foltkórosok tagjai sorába mindenkit befogadnak, akik a foltvarró tanfolyamot elvégzik. A klubfoglalkozásokon tovább képzik magukat, majd részt vesznek a közös munkák elkészítésében is.

ÜVEGVARÁZS STÚDIÓ
Minden hónap első szerdája 17.00 
Vezeti: Homoki Anikó üvegtervező művész
Tagsági díj: 1000 Ft/fő/félév
Már több mint 5 éve működnek magas színvonalon a Csiliben, Homoki Anikó üvegtervező művész vezetésével. „Születésnapját” a csepeli Szabó Ervin Könyvtárban ünnepelte, egy nívós kiállítás megnyitója alkalmával. Anikó hívatásos művész, aki kenyérkereső munkája mellett is sokat foglalkozik a klubtagokkal és nagy-nagy szeretettel fogja össze a csoportot. Nyáron ”alkotó tábort” szerveznek, mellyel erősítik az összetartozást is. A csoport tagjai rendszeresen továbbképzik magukat és igyekeznek minden lehetőséget megragadni, hogy alkotásaikat bemutassák. Több szállodában és könyvtárban is sikerrel szerepeltek, üvegtárgyaikat mindenhol szívesen fogadják.

FELNŐTT FESTŐ KLUB
Kezdőknek és haladóknak
Vezeti: Bunda János festőművész
Tagsági díj: 1000ft/félév

IKONFESTŐK KLUBJA
Minden hónap 3. szombat 14.00 
Vezeti: Tóthné Nagymarosi Mária
Tagsági díj: 1000 Ft/fő/félév
2008 szeptemberében alakultak azokból, akik a tanfolyamot sikeresen elvégezték és éreznek valamiféle elhivatottságot az ikonfestészet iránt. A klub várja a fiatalokat, panellakásban élőket, mert az ikonkép megfestéséhez nincs szükség nagy helyiségre, és kevés az eszközszükséglete is, nem kell nagy rajzi tudás, csupán beleérzés és türelem. Több rendezvényen és kiállításon vettek már részt képeikkel, kiemelve közülük a Vajdahunyad vára országosan meghirdetett betlehemes kiállítását, ahol díjazták is alkotásaikat. Múlt évben több tanfolyam is indult, csodálatos képeket készítettek a tanulási idő alatt is.

"ARANY KEZEK, TÜNDÉR UJJAK"
Kézimunka és alkotó klub havonta 3 alkalommal
Hétfő 14:00 óra, szombat 10:00 óra
Tagdíj: 1000ft/félév
Vezeti: Kulcsár Kögler Zuzsa

CSILI NÉPDALKÖR
Csütörtök 16:30
Vezeti: Szeghalmi Ágnes
A Csili Népdalkör felvételt hirdet énekelni vágyó uraknak!

SPICC&FLEX TÁNCEGYÜTTES
Ha szereted a jó zenét, vidám hangulatot, szeretsz színpadon táncolni, versenyezni és egy szerető csoportba tartozni, jelentkezz a Spicc&Flex hétszeres Európa Bajnok csapatába! Tánctanfolyamok különböző korcsoportokban 3-23 éves korig:
-balett
-amerikai jazz tánc
-modern tánc
-akrobatika és előadóművészet
Óvodásoknak (3-6 éves korig): gyermektánc és táncgimnasztika
Az ár az alkalmak számától, az órák időtartamától és stílusától függ. Heti egy alkalom 4000 forint, heti két alkalom 8000 forint
Foglalkozások: kedden, csütörtökön és szombaton
Érdeklődni és jelentkezni egész évben lehet 06 70 9434061 számon.
Művészeti vezető: Fásy Ildikó Nívódíjas táncpedagógus, Pesterzsébet Díszpolgára
fasy.ildikó@gmail.com
Az első alkalom ingyenes, testvéreknek kedvezmény!